Meijer Multicleaning BV: de voordelen van ons schoonmaakbedrijf

Neem meteen contact op

Ben je op zoek naar een betrouwbaar schoonmaak om voor jullie Vereniging van Eigenaren (VvE) het VvE onderhoud en VvE schoonmaakwerk te organiseren in Amsterdam?

Dan is het belangrijk om te kiezen voor een erkend en ervaren schoonmaakbedrijf. 

Als specialist in VvE onderhoud en schoonmaakwerk in woonflats, verzorgingstehuizen en kantoorpanden staat Meijer Multicleaning BV voor jou klaar. Wat kunnen wij als professioneel schoonmaakbedrijf in Amsterdam allemaal voor jouw woonvereniging of voor jouw bedrijf betekenen? In dit artikel lees je alles over de meerwaarde van het uitbesteden van VvE schoonmaak.

Eén bedrijf die alle schoonmaaktaken oppakt

Een van de grote voordelen van een allround schoonmaakbedrijf in Amsterdam is dat je het complete VvE onderhoud van jouw portiekflat of jouw kantoorpand kunt uitbesteden. Doordat je voor één bedrijf kiest, houd je overzicht over al het schoonmaakwerk, de bijkomende kosten en de planning. Zo kun je het reinigen van liftputten, tapijtonderhoud, het schoonmaken van parkeergarages en glasreiniging via één bedrijf uitbesteden, Meijer Multicleaning BV. Zo kun je het schoonmaakwerk efficiënt organiseren qua financiën en tijdsplanning. Dit scheelt niet alleen in de kosten, maar zeker ook in de organisatie en tijdplanning van het VvE-onderhoud. 

Door te kiezen voor één gespecialiseerde en ervaren aannemer, houd je overzicht over alle werkzaamheden, bespaar je op de kosten én, ook niet onbelangrijk, heb je altijd één aanspreekpunt als er vragen, onduidelijkheden of problemen zijn op het gebied van onderhoud en schoonmaak.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Veiligheid en volledige ontzorging

Een goede periodieke schoonmaak is van groot belang voor de veiligheid in flats en kantoorpanden. Parkeergarages waar olie op het wegdek ligt of liftputten die niet goed gereinigd worden kunnen leiden tot slippartijen en in het geval van liften tot brand. Door te kiezen voor een ervaren schoonmaakbedrijf maak je als Vereniging van Eigenaren of kantooreigenaar je vastgoed aanzienlijk veiliger.

Neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek!