Professionele schoonmaak van bedrijfspanden in Amsterdam en omstreken

Neem vrijblijvend contact op

Goed werken lukt alleen in een schone omgeving. Om uw bedrijfspand perfect schoon te houden, biedt Meijer Multicleaning professioneel schoonmaakonderhoud. Onze schoonmakers komen periodiek langs bij het bedrijf of kantoor om alles uitgebreid te reinigen.

Van stofzuigen en dweilen tot het schoonmaken van de keuken en het sanitair, ons schoonmaakbedrijf heeft de juiste vakkennis om telkens weer de beste resultaten te leveren. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Wat houdt schoonmaakonderhoud in?

Schoonmaakonderhoud is het periodiek schoonmaken van het interieur van gebouwen, zodat deze altijd hygiënisch zijn en een verzorgde indruk maken. Denk hierbij aan de schoonmaak van kantoren, scholen, sportcentra, ziekenhuizen, winkels, fabrieken en gemeenschappelijke ruimtes in flatgebouwen. Afhankelijk van uw wensen kunnen onze professionele schoonmakers dagelijks, wekelijks of maandelijks bij u langskomen. Onze professionele schoonmakers nemen hierbij al het nodige schoonmaakwerk voor hun rekening: stofzuigen en afstoffen, dweilen, sanitair reinigen, keuken schoonmaken, en wat er verder ook maar nodig mag zijn. Wij bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn, dus neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Niet alleen voor bedrijven

Natuurlijk moet een bedrijfspand representatief zijn en alle medewerkers een nette, schone werkomgeving bieden. Professionele schoonmaak is echter net zo essentieel voor de gebouwen van andere organisaties en instellingen. Meijer Multicleaning voert daarom ook schoonmaakonderhoud uit voor onder andere sportverenigingen, vve's, woningbouwverenigingen, zalenverhuur, onderwijsinstellingen en de gezondheidszorg. 

Zo zijn wij inzetbaar voor het schoonmaken van kleedkamers, liften, klaslokalen, en ga zo maar door. Wij maken graag samen met u een schoonmaakplan dat past bij uw organisatie en perfect voldoet aan uw schoonmaakwensen. Bel ons voor meer informatie via 020 - 679 20 25.

Meijer Multicleaning inschakelen voor schoonmaakonderhoud? Neem meteen vrijblijvend contact met ons op. Bel: 020 - 679 20 25.

Neem contact op