Ervaren glazenwassers voor panden in regio Amsterdam

Maak direct een afspraak

Stralende, streeploze ramen zijn essentieel om uw pand een verzorgde uitstraling te geven, van binnen en van buiten. Voor een professioneel resultaat en veilige, milieuvriendelijke glasbewassing kiest u de ervaren glazenwassers van Meijer Multicleaning uit Amsterdam.

Met behulp van een 'tuckerpole' of, indien nodig, een hoogwerker worden ook de ruiten op de bovenste verdieping grondig schoongemaakt. Maak snel een afspraak voor glasbewassing!

Wat houdt glasbewassing in?

Glasbewassing is het op professionele wijze reinigen van ramen. De professionele glazenwasser beschikt over alle kennis, kunde en apparatuur om op elke hoogte een schitterend resultaat te behalen, van de begane grond tot de dakramen. Regelmatig uw ruiten laten schoonmaken verbetert de lichtinval in uw pand en kan bovendien de levensduur van de kozijnen verlengen. Dit zorgt voor een fijnere werk- en/of leefomgeving in een pand dat langer in goede staat behouden blijft.

Eigen hoogwerker

Voor het reinigen van ruiten op grote hoogte (max. 33 meter) zijn wij in het bezit van een hoogwerker. Zo kunnen wij ook de ramen op de bovenste verdieping op een veilige manier met de hand schoonmaken en kan iedereen genieten van een streeploos resultaat met de beste service. Doordat wij onze eigen hoogwerker hebben en onze medewerkers bevoegd zijn om deze te bedienen, hoeven wij geen geld te besteden aan het huren van machines en extern personeel. Dit voordeel berekenen wij natuurlijk aan u door, waardoor u met Meijer Multicleaning nooit te veel betaalt.

Neem contact op voor meer informatie

Glasbewassing zonder schade

De ervaren glazenwassers van Meijer Multicleaning zorgen ervoor dat uw vensters schitterend, streeploos schoon worden. Ook het hogere glas- en raamwerk van uw flatgebouw, bedrijfspand of school wordt met ons ‘tuckerpole’-glasbewassingssysteem grondig en veilig gereinigd. Met deze telescopische borstel kunnen wij ramen tot op zo'n 15 meter hoogte veilig vanaf de grond schoonmaken. Doordat er geen ladders of hoogwerkers nodig zijn, blijven uw borders en beplanting onbeschadigd.

Bovendien wordt bij telescopische glasbewassing alleen gebruikgemaakt van warm, gedemineraliseerd water. Dit zorgt voor een geheel streeploos, stralend schoon resultaat en is niet schadelijk voor het milieu. In sommige gevallen is het wel aan te raden om een hoogwerker in te zetten. Dit doen wij natuurlijk altijd in overleg met u.

Zoekt u een professionele glazenwasser in regio Amsterdam? Neem nu vrijblijvend contact op met Meijer Multicleaning. Bel: 020 - 679 20 25.

Neem contact op