Gecertificeerde schoonmakers voor Amsterdam en omgeving

Maak meteen een afspraak

Even stofzuigen kan iedereen wel, maar veel schoonmaakwerk laat u beter aan de experts over. Hardnekkige vlekken in een duur vloerkleed of kauwgom onder de schoolstoelen, bijvoorbeeld. De gecertificeerde schoonmakers van Meijer Multicleaning weten 

wat het beste schoonmaakmiddel voor uw tapijt of meubilair is en zorgen ervoor dat het sanitair in uw bedrijfspand altijd vlekkeloos schoon is.

Wilt u ook profiteren van onze vakkennis? Maak dan meteen een afspraak voor specialistische reiniging.

Wat houdt specialistische reiniging in?

Voor een brandschoon resultaat is specialistische kennis vaak onmisbaar. Onze goed opgeleide schoonmakers weten wat de beste manieren zijn om verschillende materialen schoon te maken zonder deze te beschadigen, en kunnen daarom voor vrijwel elke schoonmaakklus ingezet worden. Wij kiezen de juiste schoonmaakmiddelen en -apparatuur, zodat we vrijwel elke soort vuil van elk oppervlak kunnen verwijderen. En u hoeft uw eigen handen niet vuil te maken!

 

Denk bij specialistische reiniging bijvoorbeeld aan:

  • Kauwgom verwijderen
  • Het schrobben van diverse vloeren
  • Het vegen van garages
  • Dieptereiniging van sanitair
  • Dieptereiniging van keukens (ook professionele keukens)

Waarom specialistische reiniging?

Helaas wordt op kantoorpanden toch regelmatig graffiti gespoten en na verloop van tijd wordt ook het beste sanitair vies. Een professionele schoonmaakdienst is voor verreweg de meeste bedrijven en instellingen dan ook onmisbaar. Met onze service wordt uw bedrijfspand weer helemaal schoon en fris, en behoudt het bovendien zijn verzorgde uiterlijk.

De schoonmakers van Meijer Multicleaning uit Amsterdam zijn goed opgeleid en voeren specialistische reiniging efficiënt uit. Daarbij nemen wij u veel moeite uit handen, zodat u zich bezig kunt houden met uw eigen werkzaamheden. Meer weten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen.

Neem contact op voor meer informatie

Schakel de gecertificeerde schoonmakers van Meijer Multicleaning in voor specialistische reiniging van uw pand. Bel voor meer informatie: 020 - 679 20 25.

Neem contact op