Professionele VvE schoonmaak nabij Amstelveen

 

Een schoon gebouw zorgt voor meer woonplezier en een hogere waarde van het gebouw. Bent u op zoek naar een bedrijf voor professionele VvE reiniging? Neem dan contact op met Meijer Multicleaning BV, gevestigd in Diemen, nabij Amstelveen. Wij houden uw gebouw graag schoon om uw woonplezier te verhogen!

 

De VvE schoonmaak

Wij bieden volgens een werkschema periodieke schoonmaak voor uw pand. Dit houdt in dat wij bijvoorbeeld wekelijks of maandelijks langskomen om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Zo ziet uw pand er altijd goed keurig en fris uit! Verschillende werkzaamheden die wij voor u kunnen doen zijn het vegen en dweilen van het trappenhuis, het schoonmaken van de lift en het afnemen van brievenbussen en deurbellen.

 

Onze medewerkers zijn uitstekend getraind en werken volgens de laatste richtlijnen. Zij hebben alle kennis is huis die nodig is om de VvE reiniging goed te laten verlopen. Als onze medewerkers schade tegenkomen in het gebouw, zullen wij u hiervan op de hoogte stellen. Zo kunt u snel actie ondernemen en voorkomen dat er meer schade ontstaat.

 

Neem contact met ons op

Woont u in een gebouw met VvE in of nabij Amstelveen? Kies dan voor VvE schoonmaak door Meijer Multicleaning BV! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Bel ons of vul het contactformulier op de website in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Kies voor schoon, kies voor Meijer Multicleaning BV!