Uw Schoonster-schoonmaker voor hogedrukreiniging in Amsterdam

Neem vrijblijvend contact op

Een schone gevel zonder graffiti, plantenresten of roetvlekken en een nette oprit zonder mos of zand zijn onmisbare elementen van een uitnodigend gebouw. Door middel van hogedrukreiniging en andere technieken maakt Meijer Multicleaning uit Amsterdam 

onder meer buitenmuren en bestrating schoon, zoals gevels, stoepen, terrassen en opritten.

Meer weten over hogedrukreiniging of gevelreiniging? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak meteen een afspraak.

Wat houdt hogedrukreiniging in?

Wanneer een oppervlak moeilijk te reinigen is zetten we de hogedrukreiniger in. Het oppervlak wordt schoongespoten met water onder hoge druk, waardoor ook vastzittend vuil makkelijk verwijderd wordt zonder schrobben. Meijer Multicleaning maakt bijvoorbeeld gebruik van hogedrukreiniging voor het schoonmaken van bestrating en gevels, maar ook voor het schoonspuiten van kleedkamers bij sportverenigingen en voor graffitiverwijdering. Al onze hogedrukreinigers zijn voorzien van een milieuvriendelijke green boiler voor een lage CO2-uitstoot en een hoog rendement. 

Maak een afspraak voor hogedrukreiniging

Wat houdt gevelonderhoud in?

Of het nou gaat om roetdeeltjes, resten klimop of zelfs graffiti, een vieze gevel geeft uw pand een onverzorgde uitstraling en kan bovendien voor beschadiging zorgen. Afhankelijk van het materiaal van uw gevel en de mate van vervuiling zijn er verschillende manieren om uw buitenmuren te reinigen:

  • Oppervlakkig vuil grondig schoonmaken met de hogedrukspuit

  • Stoomreiniging om mos of resten van klimplanten te verwijderen

  • Zandstralen voor het verwijderen van graffiti en ander hardnekkig vuil

  • Chemische reiniging om bijvoorbeeld verfresten of roetvlekken aan te pakken

De ervaren schoonmakers van Meijer Multicleaning weten precies wat de beste methode is om uw gevel grondig te reinigen zonder deze te beschadigen. Neem snel contact op om een afspraak te maken!

Maak een afspraak voor gevelonderhoud

Schakel de Schoonster-schoonmakers van Meijer Multicleaning in voor gevelonderhoud of hogedrukreiniging. Bel meteen: 020 - 679 20 25.

Neem contact op