Vve-onderhoud volgens werkschema in regio Amsterdam

Neem meteen contact op

Als u deel uitmaakt van een vve, betekent dit onder meer dat u samen met de andere eigenaren verantwoordelijk bent voor het onderhoud van de gemeenschappelijke delen van het pand.  Periodieke schoonmaak is hier een belangrijk onderdeel van en zorgt ervoor dat het pand langer in goede staat blijft en altijd een uitnodigende uitstraling heeft.

Voor de wekelijkse schoonmaak van panden in Amsterdam en omgeving schakelt u Meijer Multicleaning in. Lees hier meer over wat ons vve-onderhoud inhoudt of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Wat houdt vve-onderhoud in?

Onder vve-onderhoud valt het schoonmaken en repareren van alle gemeenschappelijke delen van het pand, inclusief de funderingen, de dragende muren, het trappenhuis, de ventilatiekanalen en het dak. Wat de gemeenschappelijke delen van uw pand precies zijn staat in de splitsingsakte.

 

Meijer Multicleaning BV uit Amsterdam verzorgt voornamelijk de periodieke schoonmaak van uw pand volgens een werkschema. Zo komen wij bijvoorbeeld wekelijks langs om te volgende taken op professionele wijze uit te voeren:

  • Het vegen en dweilen van de portieken
  • Het schoonmaken van het trappenhuis en de lift
  • Het afnemen van kozijnen, brievenbussen en deurbellen

Wij zorgen ervoor dat uw pand er altijd verzorgd uitziet voor een duidelijk van tevoren afgesproken prijs. 

Wilt u de mogelijkheden bespreken van periodiek vve-onderhoud door Meijer Multicleaning? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Waarom vve-onderhoud?

Iedereen woont het liefst in een schoon, goed onderhouden pand. Dit draagt bovendien positief bij aan de waarde van uw appartement. Door een professioneel onderhoudsbedrijf in te schakelen voor het reinigen van de gemeenschappelijke delen van het pand bent u hier zelf geen tijd en moeite aan kwijt en kunt u er altijd op vertrouwen dat de werkzaamheden perfect uitgevoerd worden.

Onze medewerkers zijn bovendien in het bezit van alle benodigde kennis, schoonmaakmiddelen en apparatuur om elk oppervlak op de juiste manier hygiënisch te reinigen zonder het te beschadigen. Dankzij onze jarenlange ervaring met vve-onderhoud zien wij niets over het hoofd. Komen wij bovendien schade tegen, dan stellen wij uw vve daar meteen van op de hoogte. Zo kunt u reparaties tijdig laten uitvoeren, waardoor u grotere schade en de bijbehorende hogere kosten voorkomt.

Meijer Multicleaning inschakelen voor vve-onderhoud in Amsterdam of omgeving? Vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op