Over Meijer Multicleaning

Naast dat we u het schoonste resultaat bieden, hanteren we een duidelijke visie over hoe we dat bereiken. We streven naar maatschappelijk verantwoord ondernemen en blijven constant vernieuwen om nóg innovatiever en efficiënter te werken.

Maak direct een afspraak

Oog voor mens, milieu én resultaat

Meijer Multicleaning is een dynamisch en energiek schoonmaakbedrijf uit Diemen dat al meer dan 65 jaar bestaat. Sinds 1 juli 2012 is Acento Schoonmaakbedrijf BV onderdeel van Meijer Multicleaning BV. Daarnaast zijn wij per 1 oktober 2013 partner van SCHOONSTER. zodat ons werkgebied zich inmiddels over heel Nederland uitstrekt.

Het team van Meijer Multicleaning
De kwaliteit van onze werkzaamheden staat of valt met de kwaliteit van ons team. We hanteren dan ook strenge selectie-eisen en zorgen dat ons personeel op de hoogte blijft van alle recente ontwikkelingen op schoonmaakgebied door training on the job, na- en bijscholingstrajecten.

Zo heeft ons personeel de cursussen asbest-herkenning, veilig werken in en rondom liften en hogedrukreiniging gevolgd. Met ID-checker, bent u tevens verzekerd van het feit dat al ons personeel in Nederland mag verblijven en werken. Met een SNA en OSB keurmerk staan we garant voor integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Milieu
De schoonmaakmiddelen die we gebruiken zijn voorzien van het eco-certificaat: biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor uw leefklimaat. We maken gebruik van elektrisch aangedreven auto’s en hebben hogedrukreinigers met green boilers.

Wilt u meer informatie? Bel 020 – 679 2025 of stuur een bericht.

Certificaten

>  ISO-certificaat 9001

>  VCA*-certificaat

>  Certificaat NEN 4400

>  Verklaring Registratie SNA

>  OSB Keurmerk

>  Certificaat ID Checker