Een ervaren schoonmaker inhuren in Amsterdam

Maak direct een afspraak

Meijer Multicleaning is een dynamisch en energiek schoonmaakbedrijf uit Amsterdam dat al meer dan 75 jaar bestaat. Wij werken met name voor bedrijven, VvE's en woningbouwverenigingen en zijn in het bezit van diverse certificaten.

Doordat wij aangesloten zijn bij Schoonster, zijn onze ervaren schoonmakers inzetbaar in heel Nederland. Wilt u ons ook inschakelen voor schoonmaak, onderhoud, gevelreiniging of glasbewassing? Neem dan direct contact met ons op.

Een schoonmaakbedrijf met oog voor mens, milieu én resultaat

Om de beste resultaten te kunnen garanderen, werkt Meijer Multicleaning uitsluitend met goed opgeleid personeel. We hanteren strenge selectie-eisen en zorgen ervoor dat onze ervaren medewerkers op de hoogte blijven van alle recente ontwikkelingen op schoonmaakgebied met behulp van diverse na- en bijscholingstrajecten.

 

Zo hebben onze schoonmakers naast de cursus basisschoonmaak, VCA*- en hospitalitytraining, de cursussen asbestherkenning, veilig werken in en rondom liften en hogedrukreiniging gevolgd. Met de ID-checker bent u tevens verzekerd van het feit dat al ons personeel in Nederland mag verblijven en werken. Met een SNA- en OSB-keurmerk staan we garant voor integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Bij onze werkzaamheden hebben wij ook aandacht voor het milieu. De schoonmaakmiddelen die we gebruiken zijn voorzien van het eco-certificaat: ze zijn biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor uw leefklimaat. We maken gebruik van elektrisch aangedreven auto’s en hebben hogedrukreinigers met duurzame 'groene' boilers om het milieu te ontzien.

Wilt u meer informatie over ons schoonmaakbedrijf en onze werkzaamheden? Bel 020 - 679 20 25 of stuur een bericht. Wij staan u graag te woord.

Meteen een schoonmaker inhuren in Amsterdam of omgeving? Neem vrijblijvend contact op met Meijer Multicleaning. Bel: 020 - 679 20 25.

Neem contact op