Vastgoedonderhoud voor panden in en rond Amsterdam

Neem meteen contact op

Naast de periodieke schoonmaak hebben kantoorpanden en andere gebouwen ook verder onderhoud nodig om goed te blijven draaien. Kleine reparaties en andere onderhoudswerkzaamheden zorgen ervoor dat uw pand in goede staat blijft en een prettige omgeving biedt. Vastgoedonderhoud ontzorgt hierbij.

Ons schoonmaakbedrijf zorgt onder andere voor het vervangen van de lampen, het bijverven van de muren en het repareren van kleinere onderdelen om alles er spic en span uit te laten zien. Vragen? Neem contact op met Meijer Multicleaning voor meer informatie.

Wat houdt vastgoedonderhoud in?

Onder vastgoedonderhoud vallen alle werkzaamheden om een pand in de beste staat te behouden. Denk hierbij onder andere aan de volgende klussen:

  • Binnen- en buitenschilderwerk

  • Stucwerk

  • Behangwerk

  • Lampen vervangen

  • Vochtbestrijding

Ook voor deze klussen kunt u Meijer Multicleaning BV uit Amsterdam inschakelen. Ons gecertificeerde personeel voert allerhande kleine reparaties vakkundig uit om verdere schade aan het pand te voorkomen en een aangename omgeving voor u, uw medewerkers en uw klanten te garanderen. 

Wilt u bespreken of we de reparaties aan uw pand uit kunnen voeren? U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vraag ons naar de mogelijkheden

Waarom vastgoedonderhoud?

Een goed onderhouden pand is van groot belang voor een goed lopend bedrijf. Gebreken als lekkage, verstoppingen en kapotte lampen kunnen uw werkzaamheden ernstig verstoren. Maar ook oppervlakkige beschadigingen, zoals verkleurde muren en versleten vloerbedekking hebben een negatieve invloed. Uw klanten ontvangt u tenslotte het liefste in een perfect onderhouden ruimte, en uw werknemers kunnen zich zo beter concentreren. 

Meijer Multicleaning biedt periodiek en incidenteel vastgoedonderhoud om al deze zaken aan te pakken. Dankzij onze onderhoudsspecialisten kunnen wij u een totaalpakket aan onderhoudsdiensten aanbieden en zullen wij problemen altijd snel en vakkundig oplossen. Wij bespreken graag uw wensen voor vastgoedonderhoud, dus neem gerust contact op!

Meer weten over vastgoedonderhoud? Neem contact op met Meijer Multicleaning voor meer informatie of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Neem contact op