VvE schoonmaak voor panden in regio Amsterdam

Maak direct een afspraak

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Amsterdam? Meijer Multicleaning is al meer dan 75 jaar werkzaam als schoonmaakbedrijf. We bieden verschillende diensten aan: schoonmaakonderhoud, VvE-onderhoud, hogedrukreiniging, vastgoedonderhoud, glasbewassing en specialistische reiniging. 

Daarnaast bieden we een calamiteitendienst. Dat houdt in dat wij altijd bereikbaar zijn en voor u klaarstaan wanneer u ons nodig heeft.  De VvE Amsterdam kan altijd bij ons terecht. Maar wij werken niet alleen in Amsterdam. Onze schoonmakers zijn op alle locaties in Nederland inzetbaar, omdat wij zijn aangesloten bij Schoonster

VvE schoonmaken

Als u een schoonmaakbedrijf Amsterdam VvE zoekt, bent u bij ons op het juiste adres. U maakt deel uit van een VvE als u een appartementencomplex koopt. Daarmee bent u ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de collectieve ruimtes van het pand. Wij bieden VvE schoonmaak. Daarmee onderhouden we uw pand door de gemeenschappelijke delen hiervan te repareren en schoon te maken. Omdat onze schoonmakers verschillende cursussen hebben gevolgd, hebben zij kennis van schoonmaken en doen zij dit op een manier die het beste werkt voor u en uw pand. Zo is uw pand altijd hygiënisch, schoon en verzorgd.

VvE uitbesteden

Als u in een appartementencomplex woont is het prettig om de gezamenlijke ruimtes schoon te hebben. U kunt ervoor kiezen om dit samen met uw medebewoners en dus leden van de VvE te schoonmaken, maar ook kunt u een extern bedrijf zoals wij, een schoonmaakbedrijf in Amsterdam, inhuren om dit te onderhouden. Wij onderhouden uw woon- of appartementencomplex, flat, portiek of trappenhuis namelijk graag voor u. Ons personeel is goed opgeleid, werkt met duurzame schoonmaakmiddelen en is altijd vertrouwd met de nieuwste ontwikkelingen binnen de schoonmaakwereld. 

Neem contact op voor meer informatie

VvE schoonmaakwerkzaamheden

Als u in een appartementencomplex woont is het prettig om de gezamenlijke ruimtes schoon te hebben. U kunt ervoor kiezen om dit samen met uw medebewoners en dus leden van de VvE te schoonmaken, maar ook kunt u een extern bedrijf zoals wij, een schoonmaakbedrijf in Amsterdam, inhuren om dit te onderhouden. Wij onderhouden uw woon- of appartementencomplex, flat, portiek of trappenhuis namelijk graag voor u. Ons personeel is goed opgeleid, werkt met duurzame schoonmaakmiddelen en is altijd vertrouwd met de nieuwste ontwikkelingen binnen de schoonmaakwereld.

Periodiek onderhoud

Met onderhoud bedoelen wij het repareren en natuurlijk schoonmaken van alle gemeenschappelijke delen van uw gebouw. Hieronder vallen onder andere:

  • De funderingen
  • De dragende muren
  • Het trappenhuis
  • De ventilatiekanalen
  • Het dak

Per woon- of appartementencomplex zijn er verschillende ruimtes die vallen onder de gemeenschappelijke delen. Dit is terug te vinden in de splitsingsakte van het pand. Om uw pand goed te onderhouden komen wij periodiek, bijvoorbeeld wekelijks, bij u langs. Dit doen wij volgens een werkschema.

Onze professionele schoonmakers

Wij vinden het belangrijk dat ons personeel goed opgeleid is en vakkundig te werk gaat. Onze medewerkers volgen veel bij- en nascholingstrajecten, zodat ze te allen tijde op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van schoonmaken. 

Opleiding van vakprofessionals

De certificaten die onze schoonmakers van schoonmaakbedrijf Amsterdam hebben zijn: 

  • Hogedrukreiniging
  • Cursus asbestherkenning
  • Veilig werken rondom en in liften
  • Hospitalitytraining en VCA*training

Natuurlijk hebben ze ook de cursus basisschoonmaak gevolgd. Al onze schoonmakers mogen werken en verblijven in Nederland. Wij staan dan ook in voor kwaliteit, integriteit en betrouwbaarheid.

Gecertificeerd en gekwalificeerd

Omdat wij als schoonmaakbedrijf in Amsterdam betrouwbaarheid zo belangrijk vinden, zijn we in het bezit van meerdere certificaten, registraties en keurmerken. Deze certificeringen kunt u bij ons inzien.

Duurzaam schoonmaken

Wij vinden het belangrijk dat er tijdens het schoonmaken rekening wordt gehouden met mens en milieu. Daarom maakt ons opgeleide en vakkundige personeel altijd schoon met schoonmaakmiddelen die voorzien zijn van een eco-certificaat. Deze schoonmaakproducten zijn biologisch afbreekbaar en niet slecht voor de leefomgeving. Dit betekent ook dat de bewoners van uw appartementencomplex, flat, portiek of wooncomplex geen schadelijke dampen in hoeven te ademen. Daarnaast werken we met hogedrukreinigers met duurzame boilers en rijden onze schoonmakers in elektrische auto’s. 

Contact

Wilt u meer weten over het VvE-onderhoud of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen door te bellen, te mailen of het contactformulier in te vullen op onze site. 

Kosten schoonmaakbedrijf Amsterdam

Wij begrijpen dat u graag de prijs zou willen weten het VvE schoonmaken. Dit is natuurlijk afhankelijk van uw pand. Daarom kunt u contact met ons opnemen, dan spreken we vooraf een duidelijke prijs af.

Locaties

Meijer Multicleaning schoonmaakbedrijf Amsterdam is gevestigd in Diemen, maar onze schoonmakers zijn door het hele land inzetbaar en dus erg flexibel. Wij vinden het belangrijk dat iedereen in een schone omgeving kan werken en wonen en zetten ons daar dan ook dag en nacht voor in.

Offerte

Wij komen graag bij u langs om uw pand schoon te maken en schoon te houden. Daarvoor maken we vrijblijvend een op maat gemaakte offerte. 

 

 

Andere diensten

Naast VvE schoonmaak bieden wij als schoonmaakbedrijf Amsterdam ook andere diensten: schoonmaakonderhoud, glasbewassing, vastgoedonderhoud, specialistische reiniging en hogedrukreiniging.

Zoekt u een professionele glazenwasser in regio Amsterdam? Neem nu vrijblijvend contact op met Meijer Multicleaning. Bel: 020 - 679 20 25.

Neem contact op