Echt allround

Voor al uw grote en kleine schoonmaakwerkzaamheden biedt Meijer Multicleaning de juiste expert. Bel voor een afspraak 020 – 679 2025 of stuur een bericht.

Neem direct contact op

Hét schoonmaakbedrijf in Diemen voor al uw schoonmaakwerk

Glasbewassing

Meijer Multicleaning zorgt ervoor dat uw vensters schitterend, streeploos schoon zijn. Ook het hogere glas en raamwerk van uw woonomgeving, bedrijf of school worden met ons ‘Tuckerpole’ Warmwater Glasbewassingssysteem grondig en veilig gereinigd. Doordat er geen ladders of hoogwerkers nodig zijn, blijven uw borders en beplanting onbeschadigd.

Hogedrukreiniging

Wanneer een oppervlak moeilijk te reinigen is zetten we de hogedrukreiniger in. Bijvoorbeeld voor bestrating- en gevelreiniging maar ook voor het schoonspuiten van kleedkamers bij sportverenigingen en graffiti verwijdering. Al onze hogedrukreinigers zijn voorzien van een milieuvriendelijke green boiler. Voor een lage CO2 uitstoot en hoog rendement. 

Reiniging liftputten

Natuurlijk is het prettig als een lift lekker fris ruikt en hygiënisch schoon is. Maar ook in de liftput kan zich vuil, vocht of olie ophopen. Periodieke reiniging is van groot belang om brandgevaar te verminderen en storingen te voorkomen. Ons schoonmaakbedrijf komt eenmalig bij u langs of houdt de reiniging van de liftput regelmatig bij. 

Tapijtreiniging en vloeronderhoud

Ook bedrijfsruimten waar tapijt ligt nemen we mee in de grote schoonmaak. Het tapijt krijgt een schone en frisse uitstraling maar we verwijderen ook het onzichtbare vuil. We reinigen ook de harde vloeren en onderhouden ze met een was- of polymeerlaag. Dit kan op eenmalige basis of we nemen het op in een schoonmaakplan. 

Kleine technische werkzaamheden

Voor woonomgevingmutaties of schoonmaak bij renovatie, nieuwbouw en bouwoplevering huurt u Meijer Multicleaning in Diemen in. Ook schilderwerkzaamheden, tuinonderhoud, brand- en roetreiniging behoren tot de mogelijkheden. Vriest het? Bel ons voor gladheidsbestrijding met pekelwater.