Gecertificeerde schoonmaker in Diemen

Meijer Multicleaning B.V. streeft naar de hoogst mogelijke kwaliteit in haar dienstverlening. Een voorwaarde voor kwaliteit is een veilige werkomgeving voor onze medewerkers. En uiteraard gaan we zorgvuldig om met de privacy van onze klanten en medewerkers.

Bel ons voor meer informatie

Veiligheid

Veiligheid tijdens de werkzaamheden staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben het veiligheidszorgsysteem (VCA) geïmplementeerd en gecertificeerd. Onze veiligheidskundige brengt periodiek de risico's in kaart tijdens de werkzaamheden en op onze locaties.

 

Kwaliteit

Meijer Multicleaning B.V. hecht heel veel waarde aan het leveren van hoogwaardige dienstverlening, zoals afgesproken wordt met onze opdrachtgevers. Om dit te waarborgen hebben wij het ISO 9001-managementsysteem geïmplementeerd en gecertificeerd, beschikken wij over het OSB-keurmerk en de NEN 4400. Daarnaast passen wij de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaak- en glazenwassersbranche toe.

Privacy

Vanaf 25 mei 2018 volgt ons beleid de nieuwe Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van de Europese Unie. Wij hebben ons privacybeleid bijgewerkt om u meer informatie te geven over hoe Meijer Multicleaning B.V. uw privacy beschermt. Wij hechten de grootst mogelijk waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van onze klanten en medewerkers. Daarnaast zijn wij van mening dat het van belang is u te informeren over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken en welke invloed u zelf kunt uitoefenen op uw privacy. Klik hier  voor ons privacybeleid.